Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji potrzeb użytkowników. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji

Ok, rozumiem

Menu na tydzień 20.11 - 26.11

Chowder rybny z mlekiem kokosowym

czas gotowania

25

liczba kalorii

488 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Placuszki z ricotty z pikantnym sosem pomidorowym

czas gotowania

35 min

liczba kalorii

586 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Burrito z wołowiną i czerwoną fasolą

czas gotowania

60

liczba kalorii

856 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kurczak z pieczonymi ziemniakami i sałatką z ogórka

czas gotowania

45

liczba kalorii

375 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Placki marchewkowe z sosem szpinakowym i cytrynowym łososiem

czas gotowania

60

liczba kalorii

468 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kurczak w sosie chili z kaszą bulgur

czas gotowania

32 min

liczba kalorii

1050 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Gulasz libański z ciecierzycą

czas gotowania

30

liczba kalorii

295 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Makaron pappardelle z borowikami i parmezanem

czas gotowania

30

liczba kalorii

848 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Polędwiczka wieprzowa z prosciutto i mozzarellą i sałatką z kalafiora i brokuła

czas gotowania

70

liczba kalorii

700 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Stir-fry z bakłażana i cukinii z komosą ryżową

czas gotowania

30

liczba kalorii

330 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5