Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji potrzeb użytkowników. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji

Ok, rozumiem

Menu na tydzień 16.10 - 22.10

Spaghetti pełnoziarniste z duszoną wołowiną

czas gotowania

40

liczba kalorii

771 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Medaliony wieprzowe

czas gotowania

40 min

liczba kalorii

519.4 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Łosoś z pieczonymi batatami i cukinią

czas gotowania

45

liczba kalorii

470 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Schab duszony z kurkami i czosnkiem niedźwiedzim z topinamburem

czas gotowania

45

liczba kalorii

685 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Chowder rybny z mlekiem kokosowym

czas gotowania

25

liczba kalorii

488 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kaszotto z kaszy pęczak z jarmużem i grillowanym serem halloumi

czas gotowania

35

liczba kalorii

535 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Gulasz libański z ciecierzycą

czas gotowania

30

liczba kalorii

295 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Sałatka z kurczaka i komosy z sosem miętowym

czas gotowania

45

liczba kalorii

356 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Placuszki z cukini z prosciutto

czas gotowania

30

liczba kalorii

356.1 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Zapiekanka z batatów z sosem rozmarynowo-cytrynowym

czas gotowania

80

liczba kalorii

775 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Makaron pappardelle z borowikami i parmezanem

czas gotowania

30

liczba kalorii

848 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Krem marchewkowy z salsą mango i prażoną soczewicą

czas gotowania

45

liczba kalorii

278 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5