Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji potrzeb użytkowników. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji

Ok, rozumiem

Menu na tydzień 18.09 - 24.09

Kluseczki makaronowe z białym serem i karmelizowanym jabłkiem

czas gotowania

50

liczba kalorii

1066 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Muszle faszerowane wieprzowiną

czas gotowania

40 min

liczba kalorii

563 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Spaghetti z łososiem i sosem koperkowym

czas gotowania

30

liczba kalorii

1320 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Pierś z kurczaka faszerowana mozzarellą i pomidorami z makaronem farfalle

czas gotowania

45

liczba kalorii

740 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Makaron chow mein z wieprzowiną i smażonymi warzywami

czas gotowania

40

liczba kalorii

660 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Gulasz libański z ciecierzycą

czas gotowania

30

liczba kalorii

295 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kaszotto z kaszy pęczak z jarmużem i grillowanym serem halloumi

czas gotowania

35

liczba kalorii

535 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Tarta z duszonym szpinakiem, łososiem i kaparami

czas gotowania

35

liczba kalorii

1080 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Stir-fry z makaronem ryżowym i wędzonym tofu

czas gotowania

25 min

liczba kalorii

686.1 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Burger wołowy w bułce maślanej z konfiturą z cebuli

czas gotowania

45

liczba kalorii

780 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5