Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji potrzeb użytkowników. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji

Ok, rozumiem

Menu na tydzień 14.08 - 20.08

Makaron garganelli z pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą

czas gotowania

20 min

liczba kalorii

696 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Szaszłyki z kurczaka z marynowaną fetą

czas gotowania

45

liczba kalorii

478 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Pieczarki faszerowane kurczakiem i serem feta

czas gotowania

35

liczba kalorii

540 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Sałatka z piersią z kaczki, karmelizowaną gruszką i winegretem musztardowo-miodowym

czas gotowania

50

liczba kalorii

725 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Zapiekanka z batatów z sosem rozmarynowo-cytrynowym

czas gotowania

80

liczba kalorii

775 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Burger wołowy z konfiturą z cebuli

czas gotowania

45

liczba kalorii

780 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Makaron pappardellle ze szpinakiem i sosem cytrynowym

czas gotowania

25

liczba kalorii

946 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Satay z łososia z salsą paprykową i kolendrą

czas gotowania

45

liczba kalorii

340 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Burger z ciecierzycy z sosem tatarskim

czas gotowania

40

liczba kalorii

722 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kurczak ze smażonym mango i ryżem jaśminowym

czas gotowania

45

liczba kalorii

610 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5