Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji potrzeb użytkowników. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji

Ok, rozumiem

Menu na tydzień 07.08 - 12.08

Spaghetti pełnoziarniste z duszoną wołowiną

czas gotowania

40

liczba kalorii

771 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Tarta ze szpinakiem, mozzarellą i szynką

czas gotowania

30

liczba kalorii

1113 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Schab duszony z kurkami i czosnkiem niedźwiedzim z topinamburem

czas gotowania

45

liczba kalorii

685 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Sałatka z piersią z kaczki, karmelizowaną gruszką i winegretem musztardowo-miodowym

czas gotowania

50

liczba kalorii

725 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Makaron pappardellle ze szpinakiem i sosem cytrynowym

czas gotowania

25

liczba kalorii

946 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Burger z ciecierzycy z sosem tatarskim

czas gotowania

40

liczba kalorii

722 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kurczak z pieczonymi ziemniakami i sałatką z ogórka

czas gotowania

45

liczba kalorii

375 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Castellane z sosem truflowym, pomidorami i boczniakami

czas gotowania

30

liczba kalorii

1120 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Chowder rybny z mlekiem kokosowym

czas gotowania

25

liczba kalorii

488 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kasza pęczak z duszonym indykiem i młodą kapustą

czas gotowania

35

liczba kalorii

604 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5