Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji potrzeb użytkowników. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji

Ok, rozumiem

Menu na tydzień 03.07 - 10.07

Indyk z parmezanem i sałatką z bobu

czas gotowania

45

liczba kalorii

676 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Sałatka z kaszy pęczak ze szpinakiem, batatami i serem bałkańskim

czas gotowania

40

liczba kalorii

750 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Pieczone nuggetsy z gniecionym kalafiorem i pieczoną marchewką

czas gotowania

45

liczba kalorii

412 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Sałatka z buraka, botwinki i truskawek ze smażonym camembertem

czas gotowania

50

liczba kalorii

570 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kurczak curry z mango i ryżem jaśminowym

czas gotowania

30

liczba kalorii

1009 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Filet z dorsza na parze z salsą pomidorową z bakłażanem i soczewicą

czas gotowania

45

liczba kalorii

369 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Kluseczki makaronowe z białym serem i karmelizowanym jabłkiem

czas gotowania

50

liczba kalorii

1066 kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5

Ziemniaki z twarożkiem, halibutem i szparagami

czas gotowania

40 minut

liczba kalorii

617 kalorii kcal

trudność

ostrość

ocena 0/5